Το Όραμα μας – Αισθητική & Ποιότητα

Η F&L λειτουργεί από το 1978 ως οικογενειακή βιοτεχνία παραγωγής και μεταποίησης Οικιακού και Ξενοδοχειακού Ιματισμού, διεκδικώντας τον τίτλο της μεγαλύτερης παραγωγικής μονάδας κεντημάτων πανελληνίως, παράλληλα με διεθνή αναγνωρισιμότητα.

Η εταιρία έχει κατά βάση δύο παραγωγικές μονάδες. Η πρώτη, η οποία χρησιμοποιείται και σαν εκθεσιακός χώρος, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα). Ενώ η δεύτερη που κατασκευάστηκε το 2000 έχει τις εγκαταστάσεις της στο Πέρνικ της Βουλγαρίας. Επισκεφτείτε μας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας και θα ανακαλύψετε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε, μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας.

Η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Σουηδία είναι μερικές από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου η F&L έχει αναπτύξει σημαντικές διασυνδέσεις και πελατολόγιο. Συγκεκριμένα, η εταιρία συνεργάζεται με μία πληθώρα πρακτορείων, τα οποία εξαπλώνονται ταχύρυθμα στις προαναφερθέντες χώρες. Άλλοι προορισμοί εμπορικού και αγοραστικού ενδιαφέροντος που έχουν προσελκύσει την προσοχή της εταιρίας μας περιλαμβάνουν χώρες όπως: Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Τουρκία.

Η F&L συμμετέχει σε διάφορες εκθέσεις παγκοσμίως. Έχει λάβει, και συνεχίζει να λαμβάνει, μέρος σε εκθέσεις πόλεων όπως: Παρίσι (Γαλλία), Φρανκφούρτη (Γερμανία), Αθήνα (Ελλάδα), Λισαβόνα-Πόρτο (Πορτογαλία), Μόσχα (Ρωσία), Μαδρίτη-Βαρκελώνη (Ισπανία), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Νέα Υόρκη ( Ηνωμένες Πολιτείες)…με μελλοντικό στόχο να συμμετάσχει σε πολλές παραπάνω.

Η F&L έχει την τιμή να συνεργάζεται με κάποιους από τους καλύτερους σχεδιαστές και προγραμματιστές της αγοράς, με απώτερο στόχο τη δημιουργία και παράδοση μοναδικών προϊόντων, τα οποία κατασκευάζονται με τη μέγιστη προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Ένα σπουδαίο πλεονέκτημα που απολαμβάνουν οι συνεργάτες και οι πελάτες μας είναι η δυνατότητα να κεντηθεί το λογότυπό τους ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο της αρεσκείας τους, σε κάθε κατασκευή που θα μας ζητηθεί.

Η εμπιστοσύνη και ο αμοιβαίος σεβασμός ορίζουν τις επιχειρηματικές σχέσεις της εταιρείας μας όλα αυτά τα χρόνια. Η πολιτική μας να τοποθετούμε το συμφέρον και τις προτιμήσεις των πελατών μας στην πρώτη γραμμή, μας επιτρέπει να επεκτεινόμαστε και να αυξάνουμε τις δραστηριότητες μας συνεχώς.

Εξερευνήστε τις Συλλογές μας, μέσα απο τον Προσωπικό σας Λογαριασμό